2024-05-03
Waldorf Astoria hotellides esitletakse uut kulinaarset meistriteost!
Legendaarne hotellikett Waldorf Astoria Hotels & Resorts korraldas teise ürituse „Waldorfi maitse“ koostöös James Beardi Fondiga - ühega juhtivatest kulinaarsetest organisatsioonidest USA-s. Otsingud legendaarse maitse leidmiseks algasid taas 2015. aasta sügisel: selles osales viis noort peakokka, kes olid James Beardi auhinna poolfinalistid, ning viis teenekat meistrit, kes vastutavad luksuslike Waldorf Astoria hotellide köögi eest Amsterdams, New Orleansis, Pekingis, Jeruusalemmas ja Orlandos.
Finaali võitjateks, kes hiljuti New Yorgis toimunud sündmusel, said peakokk Benoît Chargy hotellist Waldorf Astoria Peking ning tema noor kaaslane Eric Bruner-Yang, ning nende poolt loodud roog - Jing Roll - hakkab nüüdsest olema menüüs kõigis 25-s Waldorf Astoria hotellis üle maailma koos eelmisel aastal võidutsenud selleri risotto a-la Waldorf'i ning ülemaailmselt tuntuks saanud Benedikti muna, Red Velvet torti ja Waldorf'i salatit sisaldava roaga, mis kõik loodi kunagi New Yorgi Waldorf Astoria hotelli köögis.
„Oleme äärmiselt rõõmsad projekti „Waldorf Astoria maitse“ jätkumise üle ja koostöö üle James Beardi Fondiga, mis teeb hindamatu panuse ja samal ajal toob esile meie rikkaliku kulinariaalse pärandi,“ ütles Waldorf Astoria Hotels & Resorts võrgustiku juht John Vanderslice. „Waldorf Astoria püüdleb gastronoomilise tipptaseme poole igas oma 140 baaris, kohvikus ja kõrgtasemel restoranis, mis asuvad meie hotellides.“
Žürii finaaletapil esindasid kuulus avangardist peakokk Wylie Dufresne, ajakirja Saveur peatoimetaja Adam Sachs, James Beardi Fondi president Susan Ungaro, näitleja, muusik ja kokaraamatute autor Questlove ning eelmise aasta võitja David Posey.“
„Järgides meie asutaja James Beardi juhtnööre, Ameerika gastronoomia isa, jätkame rõõmuga koostööd Waldorf Astoria Hotels & Resorts'iga - kultusliku brändiga, mis on andnud olulise panuse Ameerika kulinaarse pärandi kujundamisse,“ märgib James Beardi Fondi president Susan Ungaro. „Anname meie noortele kulinäärialastele poolfinalistidele rahvusvahelise kogemuse ja partnerlus Waldorf Astoria peakokkadega aitab luua uusi märkimisväärseid meistriteoseid“.
Märkame, et Waldorf Astoria Hotels & Resorts on Hilton Worldwide korporatsiooni luksusklassi rahvusvaheline hotellikett, mis koosneb 25-st hotellist ja kuurordist maailma külastatavamates linnades ja kaunimates paikades. Uskumatud gurmeereisid, maailma parimad golfiväljakud, unikaalsed spaaprotseduurid - Waldorf Astorias ootab teid unustamatu puhkus ja legendaarne teenindus oma laitmatu luksuslike interjööridega.
Waldorf Astoria Hotels & Resorts võrgustiku kõigi kuurortide külalised saavad minna unustamatusse gastronoomilisse rännakule „Waldorf Astoria maitse“ ja nautida kolme käigulisi allkirjaroogasid, proovida kokteile tuntud miksoloogilt, teha jahtretke või minna kohalikule turule koos peakoka saatel toiduaineid ostma. Kolmepäevase gurmeeekskursiooni detailsed programmid saab vaadata ja tellida aadressil
James Beardi Fond, asutatud 1986. aastal, tunnustab ja toetab noori andeid gastronoomia valdkonnas ning tegeleb mitmete programmide koolitamisega. James Beard, kes lahkus meie hulgast 1985. aastal, oli Ameerika peakokk, paljude raamatute autor ja suurte teadmistega inimene. Ta aitas kasvatada terveid põlvkondi peakokkasid, olles nii professionaalide kui ka harrastajate juhendajaks. Tema auks nimetatud fond jätkab austusväärset tööd algajate peakokkade õpetamisel ja toetamisel haridusprogrammide, stipendiumite, auhindade ja äriarenduskursuste kaudu.
Jagage seda postitust oma sõpradega!